Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szabad csókolózni herpeszessel?

Szabad csókolózni herpeszessel?

Figyelt kérdés

Nekem még sosem volt herpeszem, legalábbis nem tudok róla, de ahogy olvastam,lehet bennem van a vírus, csak elég erős a szervezetem, hogy féken tartsam.

Na most ha csókolózok valakivel, akinek a száján korábban volt herpesz, akkor mi történik?

Van reális veszélye annak, hogy bennem jelenleg nincs meg, de tőle elkapnám, aztán rajtam is ilyenek jönnek ki? Vagy ha eleve bennem már megvan, akkor teljesen mindegy, hogy másnak van-e? Mennyire elterjedt ez?

2014. júl. 1. 09:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Úgy tudom a társadalom kb. 97%a fertőzött a herpesz vírussal. Csak az a kérdés hogy tud e problémát okozni. (ellen tud e állni az immunrendszered)
2014. júl. 2. 23:00
 2/2 anonim ***** válasza:
A herpesz csak akkor fertőz, ha a partnerednek éppen hólyag van a száján.
2014. júl. 2. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!