Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A hevizos vagy a zovrax...

A hevizos vagy a zovrax kenőcs bármilyen herpeszre jó?

Figyelt kérdés

Tesóm ilyet használt azokra a herpeszekre amik az orránál jöttek ki.. viszont nekem a számra kell, nem tudom, hogy használhatom e rá?

Valószínű herpeszes lesz a szám, húzódik...(mindig igy kezdődik) holnap vennék ha kijönne.

Zovrax van itthon, viszont már ki van bontva egy ideje és inkább azzal nem kisérleteznék. Az jó szájra?

Vény nélkül kaphatóak? Kb. mennyibe kerül?

Köszönöm a válaszokat !

2014. jún. 30. 17:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik se jó a herpeszre (legalábbis az én tapasztalatom szerint a herpesz kenegetéssel egy hét alatt gyógyul, kenegetés nélkül meg 7 nap alatt) :D, viszont mindegyiket erre a fajta herpeszre szánják, igen. Nyugodtan megpróbálhatod, max nem használ semmit. Egy ezres körül vannak.
2014. jún. 30. 17:55
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Eddig ecsetelőt használtam, lilát, amit orvos irt fel, és tényleg 3nap alatt eltünt.. viszont ez most nem jöhet szóba.

Nem tudtam, hogy van e különbség a kenőcsök között..azért érdeklődtem (milyenre milyent kell..)

2014. jún. 30. 18:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha érzed, hogy húzódik, akkor azt még most kell felkenni, mert amikor kijön, nem használ már semmit. A benne lévő hatóanyag (aciklovir) a vírusok szaporodását gátolja meg, ha idejében- amikor érzed ezt a húzódást- bekened, leállnak a szaporodással, és lehet, hogy nem jön ki. Ha megjelent, már késő, akkor tényleg olyan, mintha nem is kennéd. A húgom a Herpatch-re esküszik, szerinte jobb, mint a Zovirax. Egyébként bármilyen herpeszre jó a krém.
2014. jún. 30. 19:17
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi neked is utolsó!

Nem tudtam elmenni venni ma már. Fogkrémmel kentem be, megszokta előzni. Holnap veszek.

Amit említettél vényköteles? Milyen árban van?

2014. jún. 30. 19:43
 5/5 anonim ***** válasza:
A herpatch nem vényköteles, mivel nincs hatóanyaga. Ez egy ilyen tapasz. Ami amúgy nekem is jobban bevált, mint bármi (első vagyok). Nem akadályozza meg a herpesz kitörését, de azt, hogy szétszakadjon-sebesedjen a szád, igen.
2014. jún. 30. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!