Lehetek AIDS-es?
Figyelt kérdés
Ha délelött vércukor szintet mértem és este maszturbáltam?!
Tudom hogy ostobán hangzik, de olvastam hogyha többek között hüvelyi váladék kerül a vérbe akkor fertözött lesz.
2014. jún. 18. 11:54
1/9 anonim válasza:
Igen, természetesen. És mumpszot is kaphatsz. Úgyhogy vagy vércukrot mérsz, vagy maszturbálsz. A kettő egynapon sajnos nem megy.
2/9 anonim válasza:
*facepalm*
Nem. Önmagadtól nem kaphatsz el HIV-et.
Este-délelőtt közti időtartamban amúgy is megdöglik a kórokozó szervezeten kívül.
3/9 anonim válasza:
Magadat nem tudod megfetőzni!
Ha másnak a vére kerülne a véredbe, akkor esetleg, bár ilyenről még nem hallottam...
Miért nem mosol kezet maszti után, vagy pláne a vércukor mérés előtt???
4/9 anonim válasza:
Nem. A hiv vírus szabad levegőn elpusztul.
5/9 A kérdező kommentje:
Természetesen mosok kezet.
A kérdést úgy értettem hogy délelött mértem vércukrot este pedig maszturbáltam.
Mindkettő elött és után mostam kezet.
2014. jún. 18. 12:06
7/9 anonim válasza:
Ez most komoly ? Hat a pofam leszakad :))
8/9 anonim válasza:
Aids-es pont annyira lehetsz, mint intelligens.
9/9 fifien válasza:
Hello nevem Nancsa 35 eves vagyok Svajcban elek Tisztelt dr van parom volt ferjemmel elek joideje az a problema hogy a ferjem tul perverz es nem elegiti ki az ha csak velem el szexualis eletet ... extrem dolgokat szereti ugy tud elmenni ha pl en valakit kezzel elegitek ki .. tobszor megtettem neki ezt szexmoziban itt svajcban....Higenias vagyok es a nemi szervemet termeszetesen senki sem erinthette semmivel senkisem hasznalja a paromon kivul csakis kezzel elegitettem ki masokat a falnal ahol atraktak a nemi szervuket.... tobnyire idosek voltak voltak ..volt mikor sebes volt a kezem de ragtapasz volt rajta termeszetesen mikor elelvezett az a valaki egybol rohantam kezet mosni dr ur ugye igy aidset nem kaphatok el nagyon felek mindig stresszelem magam ugye igy nem ferrtozodhettem meg ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!