Szexuális baleset?!
Figyelt kérdés
Óvszerrel védekeztünk. Kiszakadt, de rögtön szólt a hölgy, és megszakítottuk a kontaktust. Fennáll a veszély nemi betegség kialakulására? pl. hiv?2014. jún. 16. 20:47
1/9 anonim válasza:
Attól függ mennyire szakadt ki és mennyire gyorsan lett észrevéve a szakadás. Amúgy lehet kérni vírusszerológiát az ANTSZ-nél ha nagyon kíváncsi vagy rá lett-e valami.
2/9 anonim válasza:
Hát írnám, hogy esélytelen elkapni vmit, de nem lehet tudni mennyi idő telt el, hogy észrevette. Személy szerint inkább kérnék egy vizsgálatot. Mondjuk másnap nem csinálják meg, bizonyos időnek el kell telnie.
3/9 A kérdező kommentje:
max 3 perc lehetett.
2014. jún. 16. 21:00
4/9 anonim válasza:
Én magamat ismerve inkább elmennél. Jobb tudni a biztosat.
6/9 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy beteg, hivatásos?
7/9 A kérdező kommentje:
dehogy, munkatársam.
2014. jún. 16. 21:57
8/9 anonim válasza:
Ha rendes lány, ne aggódj! Terhesség miatt aggódnék inkább.
9/9 anonim válasza:
Ha nagyon parázol, menj el! Én is elmentem, és megnyugtató eredményeket kaptam. Megérte, hiába fájt rohadtul. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!