Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szexuális baleset?!

Szexuális baleset?!

Figyelt kérdés
Óvszerrel védekeztünk. Kiszakadt, de rögtön szólt a hölgy, és megszakítottuk a kontaktust. Fennáll a veszély nemi betegség kialakulására? pl. hiv?
2014. jún. 16. 20:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire szakadt ki és mennyire gyorsan lett észrevéve a szakadás. Amúgy lehet kérni vírusszerológiát az ANTSZ-nél ha nagyon kíváncsi vagy rá lett-e valami.
2014. jún. 16. 20:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát írnám, hogy esélytelen elkapni vmit, de nem lehet tudni mennyi idő telt el, hogy észrevette. Személy szerint inkább kérnék egy vizsgálatot. Mondjuk másnap nem csinálják meg, bizonyos időnek el kell telnie.
2014. jún. 16. 20:57
 3/9 A kérdező kommentje:
max 3 perc lehetett.
2014. jún. 16. 21:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Én magamat ismerve inkább elmennél. Jobb tudni a biztosat.
2014. jún. 16. 21:54
 5/9 anonim ***** válasza:
3 perc nem kevés.
2014. jún. 16. 21:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy beteg, hivatásos?
2014. jún. 16. 21:56
 7/9 A kérdező kommentje:
dehogy, munkatársam.
2014. jún. 16. 21:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha rendes lány, ne aggódj! Terhesség miatt aggódnék inkább.
2014. jún. 16. 22:03
 9/9 anonim válasza:
Ha nagyon parázol, menj el! Én is elmentem, és megnyugtató eredményeket kaptam. Megérte, hiába fájt rohadtul. :)
2014. jún. 26. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.