Mennyi idő míg a bélflórám újra a régi lesz?
Figyelt kérdés
Volt egy perforált vakbelem és hashártyagyulladásom. Mivel elég súlyos volt gondolom valami brutál erős gyógyszert kaptam rá. Ennek már 6 hete és naponta 1-3x,néha van,hogy nincs ,de hasmenésem van. Az orvosom szerint ez normális,mert a bélflóra tönkrement. Kefirt,joghurtot,probiótikumot eszek.2014. jún. 12. 11:37
1/5 anonim 

válasza:

Ne is mondd..én is így voltam... a leírtak segítenek, annyival kiegészíteném, hogy már nem bírtam, és pár hét után minden nap ettem egy jó kis gyrost...picit csípősen.. na, asszem az használt, mert rendbejöttem.
de a kefír, yoghurt, stb az jó...a legjobb az a kis egydecis natúr, vagy gyümölcsös ital, ami biztos rendbehoz. elég este egyet meginni. nem jut eszembe a neve.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat! :)
2014. jún. 12. 11:48
3/5 anonim 

válasza:

Megvan: actimel! rá is van írva...napi egy db, és rendben vagy...
4/5 anonim 

válasza:

Én 1 hétig brutál erős antibiotikumot szedtem. Hétfőn hagytam abba, még azóta is iszom a normaflore-t. Már jobb.
5/5 A kérdező kommentje:
Jó lenne végre úgy felkelni reggel,hogy nem wcre rohan az ember.
Nekem a Proteint ajánlották,az jobb mint a Normaflore,de itt jelenleg nincs a gyógyszertárban.
2014. jún. 13. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!