Valaki nem tud valami házi praktikát herpeszre?
Figyelt kérdés
Nagyon érzékeny vagyok arra, ha beleisznak pl a poharamba, és nagy családi összejövetel volt, ahol bizony elcserélődtek a dolgok...úgyhogy most van egy ronda herpeszem...próbáltam már gyógyszertári krémekkel kenni, de nem segített rajta, sőt még herpesz tapaszt (vagy minek hívják) is tettem rá, de az se...már egy hete ott van, valami bevált házi praktikája nincs valakinek rá? (Esetleg ha hatékony gyógyszert tudtok, az is jó, de nagyon zavaró, fáj és még ronda is...)2014. jún. 7. 20:28
1/6 anonim válasza:
Ha a gyógyszertári herpesz elleni krém sem segített, ráadásul már 1 hete nem múlik, akkor gyanítom neked a házipatika is kevés lesz, de még azt is, hogy nem is herpeszed van. A herpesz a herpesz elleni készítményekkel pár nappal lerövidíti a herpeszes napok számát, 3-4 nap után már igen csak szép a helyzet, de aki semmit nem használ, annak is magától 1 hét után már elég jó állapotban kéne lennie. Ha neked még 1 hét után is csúnya, akkor szerintem nem herpeszed van.
2/6 anonim válasza:
A fogkrémről tudom azt, hogy nagyon jó háziszer a herpeszre. Bármilyen fogkrém.
3/6 anonim válasza:
Szedjél multivitamint és erősítsd az immunrendszered.
4/6 A kérdező kommentje:
Igazából már volt két olyan nap, amikor tényleg jobban nézett ki, elhalványult, és azt hittem már végre megszabadultam tőle, de "visszajött"...a fogkrémet még kipróbálom, hátha az segít...és szedek vitamint is, köszönöm a válaszokat!
Mindenesetre kedden kérek időpontot a bőrgyógyásztól, ha addigra se múlik el, mert ez már nem normális...
2014. jún. 7. 22:50
5/6 anonim válasza:
Kend be fül zsírral. igen fudom gusztustalannak hangzik de nagyon hatásos. először én is viszolyogtam tőle. de ki a fene fogja megmondani , hogy azzal kented be.nekem ia időnként van herpeszem és ez az egy ami bevált 100%.amikor érzem, hogy kezd herpeszem lenni (még semmi sem latszik) bekenem fulzsirral és rajtahagyom ameddig lehet. Nem fog kijonni kiholyagosodni a herpeszed.1-2 nap és elmúlik :)
6/6 A kérdező kommentje:
De vicces kedvében van valaki...
2014. júl. 11. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!