Van egy bazi nagy herpesz az orrom alatt. Hogyan tudnám eltűntetni 2-3nap alatt? Valami házi praktika kellene. Köszike :D
na már most lemész a gyógyszertárba és kérsz valami krémet herpeszre, erre magadtól valóban nehéz lehet rájönni
vagy hagyod hogy sebesedjen s azt csinálod mint én ha olyanom van. feltéped s fertőtlenítő szert, jódot teszel rá pl. én mondjuk alkoholt használok ilyenkor. lehet hogy összecsinálod magad, főleg ha nem vagy hozzászokva de ez is helyre teszi, persze nem rögtön, olyat semmi sem tud
a legtutibb az almaecet, vattára rakj egy kicsit és azzal 10-15percig tarsd rajta!lényegében a baktériumot kieszi az almaecet, addig kell ez ismételegetni ameddig nem lesz picit sebes, mert utána már csak vmilyen krémmel kell kenni
Nekem mindig beválik, a lényeg h amikor érzed h kezd kifelejönni a herpesz, már akkor kell ezt elkezdeni
remélem segítettem
Köszi.
Rájöttem egy nagyon jó praktikára :)
Az én orromon,már akkora volt a seb,h majdnem a számig ért.
Eléggé kétségbe voltam esve,mert 3napom volt,h eltűntessem,mivel 2fejjel nem akartam orvoshoz menni.
Ekkor CORSODYL szájöblögető oldattal itattam be egy popsitörlőt és miután leszedtem a sebet 15-20percig rányomtam.Utánna fogkrémmel bekentem.Kicsit csíp,de ez semmi..A 3.napon már látszott,h a seb kezd beforrni.Ennél gyorsabb megoldás szerintem nincs..3nap alatt szinte,,teljesen,,elmúllott.
Remélem segítettem! :)
2napig csinált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!