Lószőrallergiámat mivel tudnám kezelni gyógyszer nélkül?
Figyelt kérdés
Több éve lovagolok és egy-két éve allergiás lettem a lovakra. Nem olyan vészes, kb negyed óra után jön ki, ha a lovon ülök, akkor nem. De azért engem eléggé zavar, mert folyik az orrom és tüsszögök, így nem tudom a lovakat csutakolni, nyergelni, stb. Még a macskákra vagyok egy egészen picit allergiás, de az nem annyira számít, mivel nincs macskám.Létezik valami olyan bio szer vagy vitamin, amivel tünetmentessé tehetném vagy megszüntethetném az allergiát és nyugodtan tudnék lovagolni anélkül, hogy az orromat fújnám?2009. dec. 30. 12:35
1/4 anonim válasza:
Orvos által felírható szerek vannak.
De egy idő után megszokod, deszenzibilizálódik a szervezeted.
2/4 anonim válasza:
Próbálkozz homeopátiás szerrel. Gyógyszertárban kapsz tanácsot!!!!!!
3/4 anonim válasza:
nekem kutya ször föleg ijen tanyasi ápolatlan kutyáktol de mos hogy eszembe jutatad már érzem a torkom környékén egyszer nem hiszed el képzej el egy 80szor 80 as zártszelvényt veréb fészek volt benne én hirtelen odakiáltottam,azmeg a számba repült ijetibe azota ha eszembe jutatják már köpködni kell multkorába bementem ojan hodájba ahol tyukokat tojatnak már mikor kijötem éresztem szerintem ere nincs gyogyszer bocs ha untatalak.tt.zl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!