Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez szemölcs vagy tyúkszem?

Ez szemölcs vagy tyúkszem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! kb. fél éve van valami a sarkamon, elsőnek azt hittem szemölcs, kezeltem school kenőccsel de nem mulasztotta el. Most tyúkszem tapasszal próbálkoztam, de az meg mindig lejött.

Kör alakú, körülötte bőrkeményedés van és kis pontok vannak középen, nem sok vagy 3-4 darab. Ha kivágom a kis pontoknál vérzik. Máshol nincs csak a sarkamon és csak ezen az egy helyen.

Most akkor ez szemölcs vagy tyúkszem? Mit csináljak vele?

2014. máj. 19. 17:40
 1/1 anonim ***** válasza:
A leírás alapján inkább talpi szemölcsnek tűnik, a legrosszabb, amit tehetsz vele, az az, hogy ha elkezdesz hozzányúlkálni. Legjobb ha bőrgyógyászhoz fordulsz, mert ha szemölcs akkor azt kezelni kell, de egy jó pedikűrös is meg tudja mondani, hogy mit kell vele csinálni.
2014. máj. 19. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!