Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Erősödött az immunrendszerem,...

Erősödött az immunrendszerem, vagy ez csak egy gyenge megfázás és semmi komoly?

Figyelt kérdés
5 napon keresztül eszméletlenül fájt a torkom,a nyelés,sokat fújtam az orrom.Ma(6.nap) már egész jól voltam,éreztem az illatokat,a szagokat,a köhögés még mindig tart,de a torkom már alig fáj,most vmi olyasmit érzek a torkomon,mint hogyha valamit kötöztek volna rá,vagy valami olyan tompán nyomná.EZ miért lehet,éreztetek már ilyet?6 napon keresztül nem volt lázam,sőt még hőemelkedésem sem.Pedig minden infulenzámnál,megbetegedésemnél volt lázam vagy hőemelkedésem.Az utóbbi két évbe úgy érzem,mintha erősödött volna az immunrendszerem,ez lehet?Az egész betegségem alatt NAGYON JÓL ÉREZTEM MAGAM,ám történt néhány dolog,amik az embernek alapból megszegik a kedvét.Tehát mi történhetett velem,erősödött az immunrendszerem?:O lehetséges ilyen 14 évesen,hogy még mindig erősödik az immunrendszere?:O
2009. dec. 27. 23:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem minden torokfájás vagy influenza okoz lázat.Például egy hónapja én is ugyan ilyen dologban voltam benne mint te de nem volt lázam, pedig kegyetlenül megszenvedtem.Az immunrendszer gyengesége, vagy erőssége egyén függő.Például idült betegeknek gyengébb az immunrendszere, mint azoknak, akik tulajdonképpen egészségesek, csak hébe-hóba kapnak el valami vírust, vagy gyulladást. Immunrendszerünk erősítése érdekében mi magunk is sokat tehetünk, aki bírja a szaunát, na nem minden nap az is erősíti az immunrendszerét. A te korodban a korai lefekvés, kiadós alvás, gyümölcslevek fogyasztása, sport mind-mind az egészséges immunrendszer javára szolgál. Légy bátor és erős, gondolkodj pozitívan, peregjenek le rólad a számodra nem kívánatos megjegyzések, stb. és meglásd egészséges felnőtt válik belőled.
2009. dec. 27. 23:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen=)
2009. dec. 28. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!