Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A megfázás okoz ilyen panaszokat?

A megfázás okoz ilyen panaszokat?

Figyelt kérdés
Szóval egyfolytában folyik az orrom, meg szédülök, de nagyon és álmos vagyok egész nap. A végtagjaim nem nagyon fájnak, csak egy kicsit a karjaim. Ma már rendesen nem tudtam felkelni, annyira szédültem. Mondjuk nekem akármi bajom van, elkezdek szédülni. Tegnap 37.8-ra felment a testhőmérsékletem és már rendesen a halálomon voltam, mert alapból nekem nagyon alacsony a t.h-m, 34.5 és ekkora hőemelkedés nekem olyan panaszokat okoz, mint másnál a 40. Köhögni még nem köhögök, de a torkom fáj. Nem hiszem, hogy beszedtem volna bármit is, mert sokáig itthon voltam , csak hétfőn-kedden mentem suliba. Most 37.2 a testhőmérsékletem és jelenleg is az ájulás szélén állok. Na meg az egyfolytában való tüsszögés..Ezek a megfázástól vannak, ugye?
2009. dec. 26. 22:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Ugyanez van velem is. Bár én nem szédülök, de egésznap feküdnék, de álmos nem vagyok. Orrdugulás,torokfájás,tüsszögés. Fáj már az orrom annyit fújtam. Holnap megyek is az ügyeletre, mert ez jobb úgysem lesz.
2009. dec. 26. 22:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Voltam ügyleten. Kedves doktornő elmondta, hogy ilyen tünetekkel nem kell orvoshoz menni. Kérdem én akkor hova kell menni, a fodrászhoz? Tehát szó szerint le lettem cseszve, hogy az ő drága idejéből 10 percet elvettem, másfél órás várakozás után. Azt mondta vírusos torokgyulladásom van, hát erre nincs gyógyszer. Szóval magyar egészségügy. Majd akkor menj el orvoshoz, amikor elájulsz és már felkelni sem bírsz.
2009. dec. 27. 09:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát ez elég elkeserítő:S Ezt velem is megcsinálták, mikor 2 hétig úgy fájt a fejem, hogy felkelni nem tudtam és már valami súlyosra gondoltam-jogosan, hiszen 40 fokos lázam is volt. Erre még én kaptam a lecseszést az orvostól, mikor ájulás szélén álltam és ki mertük hívni..
2009. dec. 27. 12:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Hajaj persze hogy okoz ilyen panaszokat. A megfázásnak vannak ugyan gyógyszerei, de csak a komolyabb szövődmények okoznak igazán nagy problémákat.Tunkold magad C vitaminnal 1000 milligramossal, a tantum verde kiváló torok fertőtlenítő, igyál sok-sok teát. Meglásd ha nem lesznek szövődményeid. tüdő-mellhártyagyulladás ezek a gyógymódok kikúrálnak!!!
2009. dec. 27. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!