Lehet ez a Candida egyik tünete?
Az utóbbi 2-3 napban elég sok cukros dolgot eszem iszom, pl karamellás tea, sütemények stb és azt vettem magamon észre hogy iszonyatosan büdös szélgörcseim vannak és gyakran hasmenésem is. Mellette természetesen normális ételeket is eszem és mindent mértékkel nem habzsolva.
Általában ivás után jön rám a dolog, a beleim morogni kezdenek meg kavarognak aztán jön a szélvihar + a hasmenés. Alkoholt nem iszom!
Lehet hogy Candida fertőzésem van?
Vagy csak le van nullázva a bélflórám?
27 F
a candidának olyan tünetei vannak, ami minden 2. emberre igaz lehet. fáradékonyság....hát kinek fáradékony? meg stb ilyenek.
az ilyen tüneteket amiket te leírtál, egy egyszerű 1 hetes diétával és normaflore-ral helyre lehet tenni, ha nem akkor menj orvoshoz.
nekem ugyan ilyen tüneteim voltak. fél évig szenvedtem, jártam orvosról-orvosra. míg ki nem derült, hogy laktóz intoleranciám van. vagyis nem bírom a tejtermékeket. nekem is a sütiknél jött elő...azt ajánlom hogy egy pár napig szigorúan tarts tejmentes diétát és így kitudod zárni ezt a problémát. ne konkrétan a tejre gondolj, mert az egy csomó C-vitaminba, gyógyszerbe, plussz pezsgőtablettába is van laktóz, amire nem is gondolnál.
ha pedig kiderül hogy neked is ez a problémád akkor se aggódj,vannak alternatívák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!