Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Gombásodás mindig csak az...

Gombásodás mindig csak az egyik lábon, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Nagyon régen, kb 8 éve volt a jobb lábamon körömgomba, azt teljesen elmulasztottam mindenféle szerrel(canesten, ecet, stb...) azóta sem tért vissza, viszont észrevettem, hogy mindig csak azon a lábamon, egészen fentről a lábfejig megjelennek néha piros foltok, főleg a lábfejen az ujjak között, gombás fertőzésre utalva. De ez mindig csak a jobb lábon, a balon soha!

Ritkán jön elő, meg hamar el tudom mulasztani, de ez csak mint érdekesség, meg megfigyelés, hogy hogy van ez?

2014. ápr. 26. 05:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Abban a lábadban rosszabb a keringés. Ez nem feltétlenül jelent komoly érszűkületet,viszont a kapillárisok szintjén kevesebb vér,oxigén jut oda,így mindenféle fertőzés könnyebben megtelepszik,terjed.
2014. ápr. 26. 07:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez igen, köszönöm, így már érthető, sokat gondolkodtam ezen.
2014. ápr. 26. 10:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem olyan ritka dolog. ha megfigyeled,lehet,hogy ez a lábad kicsit hidegebb is, esetleg fázósabb.
2014. ápr. 26. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!