Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek már ehetek?

Szerintetek már ehetek?

Figyelt kérdés

Tegnap émelyegtem reggel, aztán egész nap fájt a fejem, hánytam is. Estére jobban lettem, de éjszaka többször is felkeltem, nem találtam a "kényelmes pózt". Ez nem azért van, mert kényes vagyok, hanem mert a fejem nem is tudom.. Nem fájt csak sajgott, a fülem meg égett. Aztán ma reggel szerencsére elmúlt minden. Vagyis majdnem minden, mert szédülök. Lehet, hogy azért van, mert tegnap sem ettem semmit sem, meg ma sem, csak ropit? Meg gyömbért ittam, és egy kis kamilla teát. Szerintetek most ehetek valamit?

Köszi a válaszokat!:)

2009. dec. 23. 17:31
 1/6 A kérdező kommentje:
Jah meg nagyon köhögök. :S
2009. dec. 23. 17:38
 2/6 anonim válasza:
Szerintem egyél, és ha hánysz keresd fel háziorvosod.
2009. dec. 23. 17:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is egyél, mert nagyon lefogsz gyengülni. Csak valami könnyű ételt, pl: főtt krumplit főtt tojással, valami szendvicset, ilyesmit.

Mielőbbi jobbulást!

2009. dec. 23. 17:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2009. dec. 23. 17:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen , könnyűeket egyél, főként reggel valami kenyérfélét hogy a szénhidrátbevitel reggeli része meglegyen, és ne csak ropit! ;) Valószínű lemehetett a vércukorszinted, de semmiképpen nincs nagy baj hidd el!
2009. dec. 23. 17:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2009. dec. 23. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!