Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehetséges, hogy cukorbeteg...

Lehetséges, hogy cukorbeteg lehetek?

Figyelt kérdés
14 éves fiú létemre elég vékony és könnyű vagyok. Kb. 45 kiló, viszont naponta 4-5x is szoktam enni nem keveset. A szüleim 1-2 éve kivizsgáltattak, ahol a laktózt kellett innom, másnap glükózt kellett innom éhgyomorra. Vérvétel is volt, izzadtságvizsgálat. Meg még volt pár dolog, megállapították, hogy enyhén glükózérzékeny vagyok. Nem tudtam, hogy az mi, azt hittem, cukorbeteg. De megnyugtatott az orvos, hogy nem. (Egyébként sosem voltam rosszul semmilyen étkezés után.) Ma hánytam, hányingerem volt, a házi orvosom megnézett egy korábbi véreredményt (talán a vakbélműtéteset), 6,5 volt a vércukorszintem. El akar majd küldeni laborba, vajon cukorbeteg vagyok? :(

2014. ápr. 24. 14:13
 1/4 anonim ***** válasza:

A magyar emberek úgy táplálkoznak, hogy BÁRMIKOR kialakulhat náluk bármilyen krónikus betegség.

Zavar ez? Akkor tanulj meg jól enni, egészségesen élni. Bár fiatal vagy, nem mondom hogy a választás teljesen a tiéd, de van valamekkora beleszólásod.

Eheted az ócska kajákat, vagy igényelhetsz húst, zöldségeket, nemet mondhatsz a kenyérre, tejre, cukrokra, műkajákra. Biztos hogy te is hatással vagy rá miket eszel. Ha otthon sült hús van rizzsel, akkor is ehetsz rizs helyett zöldségeket. Kenyér helyett gyümölcsöket.. stb.

2014. ápr. 24. 14:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Majd kiderül a vérvétel után, de hányás lehet vírustól is, most sok ilyen volt a környezetemben is, vagy egy sima gyomorrontástól, a soványság meg lehet alkati dolog is.
2014. ápr. 24. 14:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Én attól tartok, hogy a korábbi vérvételnél 6,5 volt a vércukorszintem :(
2014. ápr. 24. 14:26
 4/4 anonim ***** válasza:

És eszel cukrot, keményítőt ami anyagcserezavart okozhat?

Aggódni fölösleges, egyél jól.

2014. ápr. 24. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!