Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 1 éve visszatérő hüvelygomba,...

1 éve visszatérő hüvelygomba, semmi sem segít?

Figyelt kérdés
Nyáron a Szekszárdi strandon (valószínű, és direkt kiírtam h oda ne menjen senki mert így jár:D) összeszedtem hüvelygombát, kaptunk rá a párommal valami 4 szemes kapszulát, kaptam kúpot, canestent, klion tablettát (mindketten), én kúpot. Mindig visszatért ilyen kb. 2 havonta. Most március elején voltunk a bőr- és nemibeteg gondozóban, ahol vettek mintát, kitenyésztették, és megállapították, hogy NINCS gombánk. Kaptunk valami gyógyszert szintén ketten, és egy hónapig óvszer nélkül nem szexeltünk. Most megint vissza jött. Páromnak piros, meg viszket, és én is érzem, hogy valami nem stimmel, azaz fehér folyásom van meg kicsit ég, viszket. Mit lehet ezzel tenni? 1000 nőgyógyásznál voltam már. Nincs más partnerünk, se neki, se nekem (mielőtt valaki megjegyezné). Valaki volt ilyen helyzetben és meggyógyult?:S

2014. ápr. 22. 21:59
 1/3 A kérdező kommentje:
ja és sehol nem ülök le a wc-re, alaposan kezet is mosunk mindig.
2014. ápr. 22. 22:00
 2/3 anonim ***** válasza:
candida diéta??? ha candida gomba akkor diéta nélkül sosem mulik el....
2014. ápr. 22. 22:08
 3/3 A kérdező kommentje:
csináltuk kb 2 hétig, utána az orvos mondta, hogy semmi értelme mert ugye "nem gombánk van.. "
2014. ápr. 22. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!