Mennyi az esélye, hogy én vagy a partnerem HÍV-esek vagyunk?
Figyelt kérdés
Előre kérnélek titeket, hogy normális válaszokat adjatok. Egy meleg pár vagyunk. Engem már 2x kielégítettek orálisan, de egyik alkalommal se élveztem a szájukba. És az enyémbe se senki. Most viszont Március óta együtt vagyok egy fiúval, aki még szűz, de tervezzük hogy hamarosan találkozunk.. Mennyi az esélye, hogy elkapunk valamit ha le nyeljük egymásét?? :(2014. ápr. 18. 23:26
1/15 anonim válasza:
Jajj. :D Biosz óra... de ha ennyire féltek akkor doki és teszt, de 99,9% hogy nincs semmi.
2/15 A kérdező kommentje:
Jóóvan bioszból még nem tanították ezt nekünk, mert tanár szerint rosszak vagyunk.. Cx... De azért kösz. =))
2014. ápr. 18. 23:52
3/15 Béla211 válasza:
orális úton a legkisebb a fertőzés esélye. De azért van rá esély ha fertőzött a partner akkor egy orális közösülésnél elvileg 6%. Ezt úgy mondták nekem egy felvilágosító órán. De az orvosok nagy része azt mondja ezt százalékban nem lehet meghatározni. Ha nem vagy biztos magadban inkább menny el hív szűrésre és akkor nyugaton bele vághatsz a kapcsolatba.Amúgy ha egyikőtök sem fertőzött akkor semmi esélye sincsen ,hogy elkapjál valamit ha lenyeled ha nem.
4/15 anonim válasza:
Ha ő szűz, akkor te biztos nem kapsz el tőle semmit, hacsak nem HIV-vel született, azt viszont tudná. Te meg menj el egy tesztre, ha aggódsz.
5/15 Béla211 válasza:
Meg akkor is lehet hiv fertőzött ha intravénás drog fogyasztó.
6/15 anonim válasza:
szerintem menj el egy szűrésre, hogy biztos elgyél magadban :) azt azért megkérdezhetem, hogy hány évesek vagytok?
L22
8/15 ftf1983 válasza:
Ha csak Téged elégítettek ki orálisan, akkor úgy elég valószínűtlen, hogy HIV-et kaptál el, úgy a tripper a legesélyesebb, de az 3-4 nap után már tünetet okoz. Ha a párod szűz, akkor tőle nem valószínű, hogy elkapnál bármit is. De a legjobb elmenni és egy teljes tesztet kérni, ami mindent néz.
9/15 A kérdező kommentje:
5-ös: 17. Egyébként meg már 3 hónapja volt az hogy kielégítettek.
2014. ápr. 19. 17:31
10/15 Béla211 válasza:
A adies csak évek múlva alakul ki. Addig tünet mentes.Ha megfertőződik valaki hívvel akkor lehetséges ,hogy 2-3 hét után influenza jelegű tünetek lesznek . De ez nem mindegyik hív fertőzöttnél jelentkezik és utána évekig semmilyen tünet nincsen amíg hív fertőzött.Csak miután maga az adies mint betegség kialakul.Ez akár lehet 10 év is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!