Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogy lehet h 3 napja szedek...

Hogy lehet h 3 napja szedek antibiotikumot és rosszabbul vagyok, mint előtte?

Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 21:29
 1/7 anonim ***** válasza:

MENJ EL ORVOSHOZ!!!

Egy fórumon mi nem tudunk sem megvizsgálni, sem meggyógyítani...

2009. dec. 20. 21:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Várj még, mert a rendelt adagot be kell szedni teljes egészében.

A kórokozók amikor kezdenek pusztulni, és az elhalt kórokozók bekerülnek a keringésbe, ez törvényszerű, tehát pl. a láz is emelkedhet, átmenetileg.

2009. dec. 20. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Általában az 5.-ik napon szoktam kezdeni javulni, addig célszerű szerintem is várni, de kérdezd meg orvosod, ill. azt aki felírta.
2009. dec. 20. 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Az antibiotikum legyengíti a szervezeted, ezért érzed magad rosszabbul, gyengébbnek. Vagy más a tünet?
2009. dec. 20. 21:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Sokkal gyengébbnek érzem magam, kb csak feküdni birok egész nap, meg lázam is lett, ami nem volt. Holnap szerintem mindenképp visszamegyek az orvoshoz. Nem hiszem h 2 nap alatt teljesen meggyógyulnék, már csak 2 napra van gyógyszerem.
2009. dec. 20. 21:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nem történt tenyésztés /célzott antibiotikus therápia/, és az antibiotikumra rezisztens kórokozóid vannak, akkor lehet, hogy váltani kell másik antibiotikumra, de lehet, hogy a korábban leírt válasz szerinti ok van. ( Elhalt kórokozók, lázkeltőként működnek)
2009. dec. 20. 21:46
 7/7 anonim válasza:

Az antibiotikum akkor jó, ha bakteriálisan fertőződtél meg, attól van bajod...

Ha vírust kaptál el, akkor csak feküdni tudsz pár napig, és magától elmúlik.

De az orvosnak kényelmesebb felírni a gyógyszert és kiírni pár napra.

Ennyi.

2009. dec. 28. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!