Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Na, addig lázítottam az...

Na, addig lázítottam az influenza ellen, míg elkapott?!

Figyelt kérdés
Másik kérdésem: ez a rovat miért kapta az "egészség" címet, ha csak csupa betegséget találhatunk benne?
2009. dec. 16. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Erről az jut eszembe, hogy az egyik egyetemi gólyaavatón feladat volt minél feltűnőbb tüntetést szervezni az influenza vírus ellen a Nyugati téren. (Akkoriban még Marx tér) Az akkor még a mezei volt, nem h1n1 :D Nagyon durván jól sikerült. Te is ilyet szerveztél?
2009. dec. 16. 22:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Azért kapta azt a nevet,mert az embereket ált. az érdekli,hogyan válhatnának ismét egészségess,és nem az,hogy hogy lehetnének betegek,tehát a kérdések az egészségre irányulnak

az első kérdést meg marhára nem értem

1-kit lázítottál?

2-mi innen honnan tudjuk,h te influenzás vagy-e,vagy se?

2009. dec. 16. 22:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát, a tüneteidet kellene tudni. Amúgy nem hiszem, hogy bevonzottad a rosszat a hozzáálosoddal, az ritkán történik meg. Ha nem érted ezt mire mondom, akkor én értettelek félre. :)
2009. dec. 16. 22:36
 4/7 anonim ***** válasza:
az influenza kapott el téged ? :O ikszdé
2009. dec. 16. 22:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Ajj énis tiszta nátha vagyok,de k*rvára irritál:S:S:S::S

Folyik az orrom,bedugul ,lázam is volt mostmár nincs 39 aztán hapciznék de nemtok csak inger szemem könnyezik:SNembiroooooooom.JObb most mint jövöhéten karácsonykor:D:D:D:D:D 17/F Legalább nincs suli.

De a hoba játszást is elkell felejtenem:S

2009. dec. 16. 22:55
 6/7 A kérdező kommentje:

I. Mesélj kérlek! Ez tetszik!

II. Lekicsinyelltem, leszóltam.

III Értelek, de lehet. Már féltem.

IV. Elkapott és leterített!!!! Bár én elkaphatnám! A nyakát!

V. Megértelek!

2009. dec. 17. 10:35
 7/7 A kérdező kommentje:

..és II.!

Az "egészség" válaszod meggyőzött :)

2009. dec. 17. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!