HIV fertőzött lehetek ha voltam vérvételen (a fogamzásgátló tablettám miatt) és teljesen jó a vérképem? Mivel volt az AIDS világnap így kicsit beparáztam hogy mi van ha még is. Várom a válaszokat
Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 19:43
12/24 A kérdező kommentje:
olvastam olyat is hogy valami 10% hogy elkapjuk..ennek mekkora a valóság alapja?
2009. dec. 14. 20:05
13/24 anonim válasza:
Nyugi! Minimális az esélye, hogy elkaptad. A világnapon, persze, kiver a hideg verejték, de egy szűrővizsgálatra elmész, és akkor megnyugodhatsz. 2 héttel a fertőzés elkapása után már biztosan kimutatható, megfelelő szűrővizsgálattal. Menj el, de ne idegeskedj, nincs akkora gáz, hogy emiatt parázz.
14/24 A kérdező kommentje:
köszönöm..remélem nem lesz semmi
2009. dec. 14. 21:07
15/24 anonim válasza:
Ne izgulj, ezrelékekben mérhető az esély, hogy elkaptad.
De el kell menni vizsgálatra és később óvakodni az ilyen kalandoktól!
16/24 A kérdező kommentje:
még annyi hogy az ÁNTSZ-ben van gyors vizsgálat mint a aids napon ami 1 óra alatt kimutatja vagy nincs?
2009. dec. 15. 16:07
17/24 A kérdező kommentje:
Voltam teszten..és most kezdek el izgulni hogy mi lesz az eredmény..de jobban frusztrál hogy ha én az vagyok akkor a párom is az:S
2009. dec. 16. 18:55
18/24 anonim válasza:
ezt nem a normál vérvételen nézik, hanem el kell menned spéci szűrésre. a vérvételtől meg nem leszel aids-es, mert steril tűt használnak...
19/24 A kérdező kommentje:
írtam hogy voltam teszten....
2009. dec. 16. 22:35
20/24 anonim válasza:
megvan az eredmeny????Ne aggodj semmi baj nem lesz kis paragepem:-D csak vicc volt:-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!