Mit csináljak ha 2napja megy a hasam folyamatosan és a széntabletták és az étcsoki sem állítja meg?

Akkor van benned valami nagyon erős fertőzés,amitől a szervezeted rendíthetetlenül meg akar szabadulni.
Azonkívül széntabletta és étcsoki ellenes vagyok,hisz fertőzés van benned,nem megfelelő anyagokkal a szervezeted tovább terheled,vagyis azokat is ki akarja üríteni.
A széntabletta pedig egy nagyon káros anyag,a vírust is benn tartja,nemcsak hányni nem enged,én egyszer vettem be,nem engedett többet hányni,de arra a rossz közérzetre még most is emlékszem,hisz a méreg is benn maradt.Nálad viszont nagyon erős lehet a tisztulni akarása a szervezetednek,ha ez sem hat.
László kórház vagy ami arra van szakosodva,hogy a súlyosabb esetekkel foglalkozzék.
Ha vége van viszont az ásványi anyagok pótlásáról ne feledkezz meg,arra már jó az,amit ilyenkor egyes orvosok felírnak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!