Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Virusfertőzést hogy és mivel...

Virusfertőzést hogy és mivel lehet a leghamarabb gyogyitani? Mert antibiotikumot nem adnak rá

Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 20:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
73%
2 gyermekes anyuka lévén meg kell, hogy nyugtassalak, mert nálunk virusos fertőzés estén a láz általában 3-4 napi szokott tartani, és tényleg csak lázcsillapítással és sok itatással tudsz a kicsinek segíteni. Kitartás, mi is ebbena cipőben járunk! És ettől függetlenül, kellemes Karácsonyt! :)
2009. dec. 20. 20:06
 12/12 anonim ***** válasza:
54%

Tanultam kémiából,hogy a víz az egy nagyon jó oldószer.És ez hasznomra vált 8.osztályban is,és mindig.Amikor beteg voltam,akkor ágyba feküdtem,teát és vizet ittam:rengeteg sokat.Persze állandóan wc-re jártam,de a sok wc-zés is sokat segített-tisztult a testem.Néztem a tv-t,hallgattam zenét.4 nap után lementem a szobámból egy hasmenéses vírusfertőzés után és büszkén közöltem anyámmal:na látod,mondtam,hogy gyorsan megfogok gyógyulni?

Mindig sikerült a hasmenősből kilábalnom..vannak a hányós betegek..jó h nem vagyok ilyen hányós-fajta..nekik sokkal nehezebb a vírusokat is leküzdeni,tapasztalatból tudom.ismerősöm lánya ilyen hányós,ő 7 napig volt megfertőzve ugyanezzel a vírussal,én tőle kaptam el,innen tudom.Persze én is tudtam a betegségről.Így mentem át,hogy kapjam el-legyek ezen is túl-minnél több betegségen túl van az ember-annál erősebb az immunrendszere.Én 2 éve ott tartok hogy a náthánál már nincs hőemelkedésem,vírusok nem támadnak meg.PEDIG KISKOROMBA ELÉG OKAT VOLTAM BETEG,A GYÓGYSZERÉSZ AZON CSODÁLKOZOTT,HOGY ÉLEK MÉG ANNYI ANTIBIOTIKUMTÓL,AMENNYIT BELÉM KÉNYSZERÍTETTEK!Úgyhogy rám érdemes hallgatni:)"...értem könnyeket illik ejteni!":D

2009. dec. 27. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!