Szemölcs kezelése? Valóban szemölcs?
( Nem igazán voltam biztos benne, hogy ez az alkategória megfelelő, elnézést ha nem. )
Az egyik lábujjamon és közvetlen alatta a talpamon van 2-2 darab apró kis valamicsoda, amit legjobb tudásom szerint szemölcsnek nézek. Viszont utána olvastam, és elvileg nagy fájdalommal jár, de nekem egészen konkrétan semmi bajom nincs, vagy 2 hónapig azt hittem, hogy az új cipő miatt folyton kialakuló vízhólyag.
Édesanyám javaslatára kiáztattam jó sokszor, és mindig Columbus tyúkszemirtóval beecseteltem. (Szerinte jó lesz ez is)
Ettől hámlani kezdett, egészen jól hozzá lehet férni, apró kis fekete szálacskák vannak benne, de nem tudom őket eltüntetni. Valószínű félrekezelem, bár a logika szerint ennek is hatnia kellene.
Folytassam tovább, vagy nincs értelme és inkább fagyasztassam le?
Köszönöm a válaszokat!
Jézus, ezen az égetésen lehaltam, de végül is ja, logikus.
Egyetlen hátránya az ilyeneknek, hogy én magamnak utálom az ilyet csinálni, inkább vágja/égesse szét más. :)
Na majd lehet kerítek valakit a környezetemben, aki szeretné kiélni kicsit a morbid énjét, és meg is bízom benne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!