A tv-ben olvasom: 1. A fidesz felelős az oltásellenes hangulatért? 2. Nem kap teljes táppénzt, aki nem oltat. (akkor hogy lenne rá pénzem? ) Csak én érzem irreálisnak ezt az országot?
Ne! ott is vannak betegségek, nem is akármilyenek.
Hát, közelednek a választások.
Melyik oldal kezdte? pártvonalon fut az oltás? vagy a Fidesz
sugallja, neki van több esze? :)
Én pölö. nem oltatok-nem pártvonalon-több okból.
ilyen gyorsan talán még egyetlen ellenszert sem fejlesztettek ki. (?)
mennyi is a haszon rajta?
nem mutálódott még a vírus?
nem tartalmaz higanyt, ami autizmust okozhat?
stb.
valami azt súgja, megint játék készül..gyermekdedeknek..aztán egymásnak eshetnek. Mellette egy kis lóvé is becsorog.
Nme tudom,hogy mit olvastál,de ez így nem igaz!
Nem vagyok Fidesz-párti,de nem ők felelősek az oltásellenes hangulatért.Ők legfeljebb azért felelősek,mert se nem javasolták az oltást ,se nem tiltották,és ők bolygatják a gyártó cég kilétét.
Az oltásellenes hangulatért a józanul gondolkodók a felelősek.
Ez is olyan influenza,mint a többi.A 10 millió lakosból eddig meghalt kb.30 ember,akik közül legfeljebb 10-nek nem volt valamilyen más betegsége.Minden évben meghal influenzában 100-200 ember,akkor ez miért lenne veszélyesebb,mint az eddigiek? Csak nálunk van ekkora felhajtás belőle,és sokan pánikba esnek.Ebben pedig a média a hibás,nem a Fidesz.
A táppénz dolog sem igaz.Az eü.dolgozóknak csak 40 %-a oltatta be magát.A veszprémi kórház igazgatója szerint,ha egy eü.dolgozót megfertőz valamilyen betegséggel egy beteg,akkor neki 100 %-os táppénz jár.Rácz Jenő azt javasolja,hogy aki nem oltatja be magát az ovosok-ápolónők közül.és megkapja a H1N1-et,annak csak a 70 %-os táppénz járjon.Ebből keletkezett a "rémhír". Mellesleg ez a javaslat törvény ellenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!