Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan dugaszoljam be a...

Hogyan dugaszoljam be a fülemet, hogy ne mehessen bele víz?

Figyelt kérdés
Be van gyulladva, de a héten úsznom kell. Az úszósapka fül alá ér, de féek h az nem fogja kizárni a vizet. Attól félek a vatta se jó, mert ha egyszer vizes lesz akkor megszívja magát. Ötletek?

2014. febr. 16. 23:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Fuldugo johet szamitasba, bar en a helyedbe nem usznek gyulladt fullel, abbol komoly baj lehet.Nekem is most eppen bevan dugulva, hajat mostam es a vatta amit beletettem a fulembe valoszinuleg atitatodott.

Amugy voltal orvosnal vele? Mivel kezeled?

Miert lenne muszaly usznod?

2014. febr. 17. 19:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Van belül egy seb már elég régóta, igazából ennyi a probléma. Kétszer voltam vele orvosnál, de mindig csak jóddal áztatott gézcsíkokat raktak bele, de az nem segített. Ki kéne tisztítani valahogy de én nem értek hozzá.
2014. febr. 18. 14:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Mmint a sebet kéne tisztítani
2014. febr. 18. 14:37
 4/4 anonim ***** válasza:
el kellene menj mas orvoshoz! Hol laksz?
2014. febr. 19. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!