Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Fennáll a vérmérgezés lehetősége?

Fennáll a vérmérgezés lehetősége?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm cicája megharapott tegnap a csuklóm és a kézfejem határán, akkor csak kicsit vérzett és csípett, ma reggelre viszont nyirokkal teli hólyag képződött a megközelítőleg másfél centis seb fölé, húzódik, és már kétszer kifakadt, körülötte enyhén piros a bőr. A harapás után húsz percen belül betadinnal kezeltem a sebet, és ma reggel is, miután először kifakadt. Tudom, hogy vérmérgezés esetén elkezd egy piros csík felfelé kirajzolódni a szív felé, de fogalmam sincs, hogy néz ki egy ilyen valójában, és mivel kicsit aggódom, hogy vajon miért fáj ennyire, egyre inkább kezdek észrevenni egy leírthoz hasonló pirosas csíkot. Lehetséges, hogy vérmérgezést kaptam? Egy ilyen csík általában milyen gyorsan terjed? Mit kéne még figyeljek? Tudom, hogy Google a barátom, de nem akarom magam a guglis találatokkal ijesztgetni. Köszönöm a segítséget!
2014. febr. 8. 15:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Én meg sem állnék az ügyeletig...
2014. febr. 8. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!