Szerintetek meddig fog tartani a H1N1 mizéria?
Figyelt kérdés
Van erről valami hír? Látni már az alagút végét?2009. dec. 7. 18:01
1/25 anonim válasza:
Amíg a politikai színtér megkívánja.
2/25 anonim válasza:
Remélem már nem sokáig, mert már nagyon unom.
3/25 anonim válasza:
ameddig nem lesz elég bevétel belőle:)
4/25 anonim válasza:
Amig el nem fogyott az oltóanyag.
5/25 anonim válasza:
Ameddig vagytok annyira majmok, hogy nem láttok át semmin csak lövetitek a vénátokba a szart 'Mert az majd megvéd a halálós kortól'.
7/25 anonim válasza:
Még nagyon sok az eladatlan oltóanyag,amíg elnem fogy,addig riogatnak mindenkit.
9/25 A kérdező kommentje:
Én sem oltattam. Olvastam valahol, hogy megfélemlítik csak az embereket, az tény hogy létezik a H1N1, szed áldozatokat, (hozzáteszem ugyanúgy mint bármely más influenza és betegség is) de nagy a hiszti az egésszel kapcsolatban SAJNOS, sokkal nyugodtabban is lemehetne az egész.
2009. dec. 7. 18:19
10/25 A kérdező kommentje:
A márciust azért írtad, mert kb addig tart a tél? Erre én is gondoltam, de már előbb bejött az egész vírus, vagyis megjelent a nyári időszakban már.
2009. dec. 7. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!