Minek a tünetei? (info lent)
Figyelt kérdés
orrdugulás reggel,vesefájdalom,fejfájás,itt-ott kohogok 1-et, és gyengébb izomfajdalom néha2009. dec. 7. 16:00
1/14 A kérdező kommentje:
jah és néha fáradtak a szemeim
2009. dec. 7. 16:03
4/14 anonim válasza:
Hipochondria, esetleg neurosis.
Orvoshoz fordulj, mert addig úgysem nyugszol meg, amig nem lát, vizsgál, küld laborba etc.
5/14 A kérdező kommentje:
mi a neurosis
2009. dec. 7. 16:08
6/14 anonim válasza:
hipohondria ugyanaz , mint a neurosis.
Sac per kb.
7/14 A kérdező kommentje:
oks de ha hipohonder vagyok(toom) akk mitol fáj a vesém stb
2009. dec. 7. 16:12
8/14 anonim válasza:
a hipochondria teljesen más : A hipochondria fő ismérve, hogy a beteg testi érzéseit, szenzációt, tüneteit tévesen interpretálja, állandóan azokkal van elfoglalva. Meg van győződve arról, hogy beteg, ennek ellenkezőjéről alapos orvosi vizsgálat sem tudja meggyőzni.
Tehát ez inkább lelki eredetű.
9/14 anonim válasza:
Ez összetett. Az izomfájdalom fejfájás lehet influenza (most csak a simáról beszéljünk)
A vesefájdalom az egy felfázás.
Köhögés, orrdugulás, nátha.
Nem vagyok orvos. menj el és megtudod.Erre nem lehet jó választ adni. Bocs.
10/14 anonim válasza:
Azért írtam, hogy sacc per kb, mert nem volt komoly a válaszadó..-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!