Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Aki beoltatta már magát H1N1...

Aki beoltatta már magát H1N1 ellen, az hordozó még lehet?

Figyelt kérdés
Én beoltattam már magam lassan két hete, de párom, aki 27 hetes terhes, még nem. Kérdésem az lenne, hogy attól, hogy én már be vagyok oltva le tudom még fertőzni őt, vagy a szervezetem elpusztítja ilyenkor az összes vírust?
2009. dec. 7. 10:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

11;37nek, én beoltattam magam 34 hetes vagyok.

Megnyugodtam és semmi mellékhatás nincs.

2009. dec. 7. 11:39
 12/14 anonim ***** válasza:
nem azért írtam, hogy megrémisszem a kismamákat, semmi ilyen nincs :) az biztos, hogy a kismamáknak nagyon megéri, mert ők a legveszélyeztetebbek. Úgyhogy szerintem a kismamák ne nagyon agyaljanak rajta... ismerősömnek valami komplikáció lett... már nem tudom micsoda........ msáik ismimnek meg most született egészséges picibabája, ő beoltatta magát :) most mindenki happy :D
2009. dec. 7. 11:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nem rémísztgetésből írtad, mégis mint érintett érdekelt. Sajnos én nem érzem ilyen egyértelműnek a helyzetet, ezért is agyalok még rajta. A férjem most kapja majd meg, bár ettől sem leszünk nyugodtak.

Mindenkinek jó egészséget és kellemes ünnepi készülődést!

2009. dec. 7. 11:57
 14/14 anonim ***** válasza:
én is kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek! legyetek egészségesek! reméljük ez a fránya influenza elmúlik már :)
2009. dec. 7. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!