Mikor és hogyan hat az antibiotikum?
Figyelt kérdés
Tegnap fejeztem be egy 9 napos antibiotikum kúrát. Aziwillt szedtem 9 napon át naponta 1 tabit. Eddig nem volt semmi baj ma viszont elég furán érzem magam mintha "visszaestem" volna, felerősödtek a tüneteim. Ilyenkor mi a helyzet?2014. febr. 2. 18:25
1/10 anonim válasza:
Már hatnia kellet volna. De egy újrafertőződést nem akadályoz meg a szedése.
2/10 A kérdező kommentje:
Ha újrafertőződtem akkor újra kellene kezdeni a kúrát is?még sose szedtem antibiotikumot.
2014. febr. 2. 19:38
3/10 anonim válasza:
Nem biztos. Lehet,hogy egy vírus talált meg,arra pedig nem hat az antibiotikum.
4/10 A kérdező kommentje:
Mycoplasmàm van az orvos szerint amely ràment az izületeimre is.most megyek vissza hozzà a hèten.
2014. febr. 3. 11:42
5/10 anonim válasza:
Miért pont mycoplasma? Kitenyésztették?
6/10 A kérdező kommentje:
Igen
2014. febr. 4. 10:39
7/10 anonim válasza:
Nő vagy,vagy férfi? Van párod? Őt kezelték?
8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó.Ez most hogy jön ide?egyébként nő vagyok.
2014. febr. 4. 16:37
9/10 A kérdező kommentje:
A válaszolók kedvéért pontosítok: az ambuláns kezelőlapra mycoplasma pneum. van írva. (kicsit belekavarodtam én is)
2014. febr. 4. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!