Megharapott egy kutya. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Megharapott, vagy inkább megkapott egyik ismerősömnek a tacskója. Nem azért mert gonosz, hanem véletlenül ráléptem a lábára és odakapott. Azt biztosan tudom, hogy nincs beoltva. Illetve eddig mindig be volt,de legutóbb nem. Szóval már egy éve minimum nincs. Viszont nem hiszem, hogy veszett lenne, mert zárt udvaron van és minden nap látom, semmi baja nincsen, kedves, játékos meg minden. Persze, tetanuszt azt gondolom, hogy kell kérnem, de nem szeretném ezt a 6 darabos veszettség elleni szurit hasfalba. Szinte biztos vagyok benne, hogy semmi baja a kutyusnak. Mikre figyeljek azért mégis?2014. febr. 2. 13:16
11/12 A kérdező kommentje:
Nincs beoltva. Mindegy kaptam oltást. Nagyon pici tűvel, karba, 2 darabot. Semmit se éreztem. (Még lesz 2).
2014. febr. 5. 12:01
12/12 anonim válasza:
Engem egy puli harapott meg nyáron még hosszú gatya se volt rajtam vérzett belilult a seb mély volt, elmentünk orvoshoz, és még csak tetanuszt sem kaptam, kifertőtlenítették a sebet... Ja és a kutya akkor már 2 éve nem volt beoltva és azt a sok oltást sem kaptam meg.
13/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!