Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » H1n1-ES vagyok! (? ) 16/l. Ma...

H1n1-ES vagyok! (? ) 16/l. Ma belázasodtam 38,3 fokos lázam volt, folyik az orrom, fájnak az izületeim. Hányingerem is van, hétfőn tuti megyek dokihoz, de lehet h ez h1n1?

Figyelt kérdés
Nemvok beoltva, és mikor hapciztam a szivem nagyon gyorsan dobolt de csak pár másodpercig, te tényleg nagyon erősen, és ugyanez van ha köhögök, a szivem hirtelen begyorsul, dobol. De nem fáj a tüdőm, se a szívem, csak félek h lehet most ráhúzódott a szivemre, vagy ez normális mikor az ember lázas?
2009. dec. 5. 20:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
ez normális és nem bizto shogy h1n1.menj orvoshoz...amugy ha már beteg vagy nem oltathatod magad, ezt előbb kellett volna
2009. dec. 5. 20:44
 2/10 A kérdező kommentje:

nem mertem beoltatni magam, mert annyi mindent hallani róla...:S

Igazából nem alázal van bajom, hanem attól félek megfog állni a szivemS: mert néha itt ott belenyilal a melkasomba, nem erősen, csak olyan rossz:S

2009. dec. 5. 20:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Fájnak a végtagjaid: a karjaid és a lábaid? Ha nem, akkor nagyon minimális az esélye a H1N1-nek.
2009. dec. 5. 20:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nem fog megállni a szíved... Ebben legyél teljesen biztos
2009. dec. 5. 20:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp maradj ágyban egész nap! Feküdj, nem kell nagyon tévézni sem meg szgépezni sem, mert csak addig gyógyulsz, míg pihensz. Igyál nagyon sok citromos teát, mert a savas közeg pusztítja a vírusokat, s a sok folyadék kimossa a méreganyagokat.

A lázat csillapítani kell, állott vízbe mártott kifacsart lepedőt kell a mellkasodra tekerni. Ez a szívnek is jó. Ha dobog, igyál egy kis vizet, és sóhajts egy nagyot! A szobádat kétóránként öt percig tárt ablakkal szellőztetni kell! Addig menj át máshova!

Jó lenne, ha valaki el tudna vinni az ügyeletre.

A lényeg: ne ugrálj, ne légy fenn! Az influenza nem önmaga veszélyes, hanem ha a tüdőre megy. Ha ágyban vagy, akkor ki tudod feküdni.Ne laposan feküdj, hanem párnával 15°-ban feltámasztva legalább!

Jobbulást kívánok!

Ja és B, C, D vitaminokat kell szedni, és cinket!

Szívizomgyulladás láztól előfordulhat , és az elég rossz. Jobb lenne ügyeletre menni, de amúgy a láztól lehet szívdobogásod,

2009. dec. 5. 20:52
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.. hát amugyis hipochonder vagyok, szval majd hétfőn megyek dokihoz.. ma kezdődött a láz, remélem h nemhúzódott a szivemre, csak néha gyorsabban vagy szabálytalanul ver. Köszi a kommikat,...
2009. dec. 5. 20:56
 7/10 anonim ***** válasza:

MÉg hozzá: nagyon sok fokhagymát és vöröshagymát kell enned! Ebben van az antibiotikum.

Fokhagymás pirítós, fokhagymakrémleves, hagymaleves csilivel, borssal! Ez kihozza belőled a betegséget! a könnyed is folyjon, akkor jó.

De beveheted a fokhagymagerezdet szeletekre vágva, úgy is, mint a tablettát. Ha van joghurt, az is jót tesz, a natúr.

Mézet ha eszel, az javítja a szervezeted védekezőerejét, Ne becsüld alá ezeknek s a fentieknek a gyógyhatásást, ha ezeket megteszed, szépen gyógyulni fogsz. De nagyon ügyelni kell mindenre! Ne engedd a betegséget elhatalmasodni! Aludj sokat, ne idegeskedj! Úgy jobban gyógyulsz! Párologtass valódi illóolajjal, vagy égess igazi füstölőt!

2009. dec. 5. 20:57
 8/10 anonim ***** válasza:

Ja, és a lázat csak 38°-ig kell csillapítani, szóval, ha feljebb menne, akkor.

Mert addig a láz is segít a gyógyulásban.

Vedd komolyan a gyógyulást, a tüneteid alapján lehet H1N1.

2009. dec. 5. 21:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod, kettővel előttem, hogy az antibiotikum nem hat vírusokra?:)
2009. dec. 5. 21:09
 10/10 anonim ***** válasza:

A láztól lehet szívdobogásérzésed. Celsiusfokonként 10-el emelkedik a pulzusunk.

És az antibiotikum tényleg nem hat vírusra, az bacira való... De azért persze, egyél sok hagymát.

2009. dec. 5. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!