Valakinek volt már középfül gyulladása? Meddig tart ez a betegség?
Szia.Hogy vagy kedves kerdezo?
Nekem eppen most zajlik egy savos kozepfulgyulladas, de borzaszto, mar lazas is voltam ma.Allitolag hosszu folyamat, antib. utan is fuldugulas 3hetig.
Folyik is a fuled? megirnad milyen antibiotikumot irtak fel?
Hát, nekem nem ennyire durva, vaszárnaptól van, és ma megyek délelőtt a fülészetre. Nincs úgy lázam, meg nem fáj már, csak ez a dugulás. Háziorvos írt fel Curam Duo nevű antibogyót, de szerintem nem hat. Mondjuk mandulagyulladásomra jó volt. Hát, meglátjuk.
Gyógyuást neked! :-)
Szia.Orulok, hogy visszairtal.
Esetleg folyadek is van a fuledben, valadekozik?
Curam Duo jo szokott lenni kozepfulgyulladasra, csak nem mindig eleg es kombinalni kell. Sajnos az orvosok nem szeretnek felirni antibiotikumot.En meg gyerekkent rengeteget kellett hasznaljak a mandulam miatt es ezert most is csak nagy dozis segit.
Ird meg kerlek mi volt delelott a fuleszeten es milyen kezelest kaptal? Sajnos nekem a mostani kezeles nem sokat er ezert is vagyok kivancsi neked mit ajanlanak!
Nekem is hasonlo, mint neked, egy cipoben jarunk.
Nekem is nasivint mondtak es melegitest, de nem segit. Allitolag azert jo az orrcsepp, mert ertagito es konnyebben megindulhat a valadek, ha probalod fujni, de nekem nem jon ossze sajnos.
megkerdezhetem hol voltal szakrendelesen?
En sem vagyok megelegedve az ittenivel, (szegedi uton), en is maganon gondolkodom.
beszeljunk azert hogy vagy, vagyunk? hatha valamelyikunk tobbre jut es tud segiteni a masiknak.
Jobbulast kivanok
Koszi szepen, Neked is gyogyulast!
Teljes mertekben igazad van a melegitest illetoen.
Varom, hogy irj mi volt szerdan es hogy vagy!
A legjobbakat!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!