Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Pajzsmirigy? Magas a pulzusom...

Pajzsmirigy? Magas a pulzusom (már gyógyszert is szedek rá) 1éve szültem és alig ment le rólam pár kg! a menszeszemösszevissza van!

Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 15:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha pajzsmirigy hiperfunkció (Graves-Basedow-betegség) lenne, akkor a magas pulzus mellett a másik jellegzetes tünet az lenne, hogy a beteg sokat eszik, mégis lefogy, szóval nem valószínű. További tünetek: a beteg nem bírja a meleget, de a hideget jól tűri, ideges, izgága, alvás zavarai vannak és dülledt a szeme.

A hipofunkciónál a fenti tünetek ellenkzői jelentkeznek, (nálad a szapora pulzus itt nem illik a képbe), de a dülledt szemek helyett, mixödéma a jellemző (olyan ödéma, mely nem tartja az ujjbenyomatot).

2009. dec. 4. 18:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Az lemaradt, hogy a rendszertelen ciklus (sok más mellett), utalhat pajzsmirigy gondokra.

(Csak a szapora szívverés és fogyásképtelenség egyszerre nem nagyon illik a képbe, mert ez egyik a túlműködés, míg a másik az alulműködés jele...)

Ha meg akarsz nyugodni, akkor menj orvoshoz.

2009. dec. 4. 18:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Férjhez menetel terhesség szülés szoptatás időszakban 35 kg csuszant fel rám és akármit csináltam nem fogytam. Nézettem hormonszintet ami teljesen normális volt. Mikor a férjem megcsalt egy nálam kövérebb nővel elhatároztam hogy mire elválunk én megint szép leszek. Májustól fogyózom és most 25 kg-minusznál tartok. Szerintem eddig azért nem ment mert agyban nem döntöttem el a dolgot. Még egy 10 es van vissza és a második tárgyalást várom. Már most jobban nézek ki mint mikor megismerkedtünk:) és boldog vagyok:) az önbizalmam is viszatért és jól érzem magam . Már el tudok menni vásárolni ugy hogy nem azt nézem hol árulnak lepedőt:) 110kg-ról indultam most 85 vagyok.

Tehát fogyni lehet csak az agyadban kell eldönteni és teljes szemléletváltás mellett teljes életmódváltást is kell csinálni.

Sok sikert.

2009. dec. 5. 12:25
 4/5 anonim ***** válasza:

12.25-ös vagyok.

Még annyit hogy a gyerekem most lesz 4 éves.

Eljárok hetente 1x-2x tornázni és 1x-2x úszni. Bőröm is szépen húzódik vissza, csak a hasamon lógósabb ráncosabb de császárral szültem és nagyon striás volt.

2009. dec. 5. 12:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát menj vissza az endokrinológushoz!Ha esetleg úgy érzed nem mond érdemit keress egy másik endokrinológust!
2009. dec. 6. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!