Létezik kizárólog tüdőgyulladás elleni oltás?
Figyelt kérdés
Beadják most a háziorvosnál? Mennyibe kerül?2009. dec. 4. 12:01
1/5 anonim válasza:
Olyan, ami úgy általában a tüdőgyulladást előzi meg, nincs. Oltani egy adott kórokozóval szemben lehet (persze össze lehet keverni többet egy szuriba), de tüdőgyulladást túl sok mindnen okoz, hogy csak úgy egy oltássá gyúrják.
2/5 anonim válasza:
Létezik felnötteknek is, de nem tudom a nevét. A fiam is kapott 1-2 éves kora körül Prevenar-t. (Idemásolom ez mire való: A Prevenar segít megvédeni gyermekét a Streptococcus pneumoniae baktérium 7 típusa által okozott agyhártyagyulladástól, vérmérgezéstől, bakteriémiától (baktériumok jelenléte a véráramban), tüdőgyulladástól és a középfülgyulladástól)
3/5 A kérdező kommentje:
Értem. Ez jól hangzik. Valami pneumococcus elleni védőoltás kell, ami ugye a tüdőgyulladást okozza.
2009. dec. 4. 12:32
4/5 anonim válasza:
C vitamin, idézek egy cikkből:
"Szent-Györgyi Albert naponta 1 grammot fogyasztott 84 éves koráig, majd mikor tüdőgyulladást kapott, 8 grammra emelte adagját és rövidesen felépült."
nem tudom van-e jobb mesterséges ellenszer, minden esetre Szent-Györgyi Albert Nobel-díjat is kapott a kutatásaiért...
Én csak segíteni akarok, de most biztos lesznek egy jó páran, akik kiakadnak erre amit írtam...:)
5/5 A kérdező kommentje:
Ez kedves, köszönöm! :) 8 gramm C-vitamin...? Megjegyzem, köszi!
2009. dec. 4. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!