Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi lehet azzal a foggal ami...

Mi lehet azzal a foggal ami hosszabb ideig nincs betömve?

Figyelt kérdés
2009. dec. 3. 16:15
 1/5 anonim ***** válasza:

tovább romlik...

vagy hogy érted ezt a hosszab ideig nincs betömve?

2009. dec. 3. 16:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Szépen elrohad. Darabok töredeznek le belőle aztán elfogy. Ja, előtte még, ahogy a rohadás eléri az ideget, marhára fáj.
2009. dec. 3. 16:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A fogadon lévo glukozbol taplalkozo baktériumok elkezdik felbomlasztani a zomàncot, majd tovàbbhaladnak a dentinbe ( ekkor màr sokszor szép rohadt fekete szinu a fog), majd elérik a pulpàt (fogbelet), amikoris nyulat fogsz majd a fàjdalomtol ( ezt hivjàk pulpitisnek), annyira fog fàjni a fogad,sot a hajad is elkezd majd jo nagy csomokban hullani, majd , ha még mindig kezeletlen, a gyokércsucsbol kiléve megfertozik az egész àllkapocs csontod, az ott futo erek és idegek pedig szépen tovàbbviszik a fertozést , a vége pedig szepszis, amikoris màr nem fogàszhoz fogsz rohanni, hanem a mento fog az intenzivre vinni...

Minél hamarabb érdemes, hogy elmenj a fogorvoshoz, hidd el nekem, mert egy rontgennel konnyen meg tudja àllapitani, hol tart a szuvasodàs, és betomi, rosszabb esetben gyokérkezeli és koronàt huz rà, a legrosszabb esetben kihuzza...De mindent megtesznek azért, hogy megmentsék a fogat:)

2009. dec. 3. 17:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Fáj mint a fene, ha iszol, eszel, valami belemegy. Pár napja kiesett a tömésem, és pont hétvége volt így várnom kellett hétfőig, addig féloldalasan ettem, ittam, óvatosan rágtam, nem volt egy leányálom.
2009. dec. 4. 01:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Én nem tudok azon az oldalon rágni, elég érzékeny.
2009. dec. 4. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!