Mi a candida, honnan kaphatja meg valaki?
Elsővel értek egyet. Nem olyan nehéz beírni. De én megtettem helyetted: [link] Tess. Itt ÉRTHETŐEN le van írva. Azért hangsúlyoztam ki az "érthetően" szót, hogy ne mondhasd, hogy miért linket adok ahelyett, hogy elmondanám. :)
22/F
kedves háborgó kommentelők. tudjátok, ezaz oldal azért van, hogy emberek kérdezzenek, és tapasztalatokat cseréljenek. nempedig linkeket. az internet televan egymással ellentmondó információkkal. a személyes tapasztalat pedig sokkal többet ér, mint a google. ennyi erővel ezaz oldal teljesen felesleges lenne, mert a google-be mindent belehet írni. és mindenre van "magyarázata". de egyik sem ér fel a személyes tapasztalatokkal.
és ne pfujjogj, kedves akárki, én pontoztalak le, nem a kérdező. mert a válaszod kur-vára nemvolt hasznos:D
linkelgetni mindenki tud, és szánalmas h csak azért kattintasz egy kérdésre, h beírhasd a kérdezőnek, hogy: GOOGLE.
na hogy énis válaszoljak a kérdező kérdésére, a candidát nemnagyon elkapni szokták, leginkább kialakul az emberben, amikor felborul a bél PH-ja. ezt sokminden okozhatja. stressz, antibiotikum, fertőzés, nem megfelelő táplálkozás. amikor felbprul a bélrendszer phja, akkor elszaporodnak a rossz gombák. sokan már eztis candidának hívják, de igazából, az igazi candida az súlyos betegség, kórházban kezelik, és nem merül ki annyiban, h egykét szénhidrátdús ételtől felpuffadsz, esetleg hasmenséed vagy székrekedésed lesz.
amit meg olvastál h nem ehetsz soha az életedben édességet meg fehérkenyeret, ezsem egészen így van. mialatt regenerálod a bélflórád, azalatt tényleg jobb ha ezeket az étkeket mellőzöd. de amint kimászott belőled ezaz egész, és rendben vagy, nyugodtan visszatérhetsz rájuk, csak figyelj oda a mértékre. és próbáld ellensúlyozni. a savas és a lugos ételek legyen összhangban.
hatásos a napi egy gerezd fokhagyma elfogyasztása, ez tisztítja a beleket. ezenkívül a napi 1-2 pohár vízbe facsart citrom is segíthet a jó közérzetben, persze cukor nélkül.
16:49-es : Nagyon köszönöm a hasznos válaszod,azt szeretném még kérdezni hogy milyen vizsgálatot végez el a háziorvos?
Még 2006-ban, őszi idő volt, kora tél,és megáztam,és hideg is volt eléggé.Ennek a következtében lett: középfül, heveny heveny mandulagyulladásom és hörghurutom. Akkor kaptam antibiotikumot. Azt hittem rendbe hozta a fülemet és mást is,de attól kezdve érzékenyebb lett a fülem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!