Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Váladékozó köldök?

Váladékozó köldök?

Figyelt kérdés

Tavaly váladékozott a köldököm kentem ra valami kenocsot azota elmult de bevarasodott! Belul tiszta var a köldököm es mar egy eve nem mulik el a var...egyszer leszedtem es ujra elkezdett valadekozni.

Zavar hogy meg mindig tiszta var 1 ev utan de tudom hogyha leszednem a varat ujra valadekozna.

Mitol nem mulik el a var?

Mitol valadékozott a köldököm?

A szine valamikor atlatszo volt valamikor meg picit sargas szaga nem volt.

Ez valami komoly is lehetett?

Meg vissza is johet?

Azota nagyon erzekeny a köldököm meg kitisztitani se merem :(

Felek h a var lejon es megint elkezdi a valadekozast !

2014. jan. 19. 05:57
 1/6 A kérdező kommentje:

Ja es nem voltam terhes

18 eves lany

2014. jan. 19. 06:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Mutasd meg bőrgyógyásznak, vagy sebésznek. Folyamatosan irritálhatja farmer gombja vagy öv csatja, még akkor is ha nem állandóan ér hozzá.
2014. jan. 19. 07:18
 3/6 anonim ***** válasza:
A legjobb lenne valóban a bőrgyógyász,de mivel kented eddig?
2014. jan. 19. 08:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi volt az, valami gyogynovenyekbol keszult kenocs! Egy ismeros ajanlotta, az elsonek uzenem hogy nem hordok ovet folyton lasztesz van rajtam vagy yoga nadrag.
2014. jan. 20. 23:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Na mindegy. A köldökben gyakoriak a fertőzések,mert egy sötét, zárt hely,ahol a kórokozók könnyen szaporodnak. Ehhez hozzásegít az a váladék,ami benne van,mert az is táptalaja.és ez egy ördögi kör ként fenntart egy gyulladást,ami váladékozik és így tovább. Venned kéne a patikában hydrogénperoxidot,azzal kitakarítani a köldöködet,akár egy picit kis is áztatni,h másképp nem megy. Ezután ha nem vagy jódérzékeny, vegyél Betadine kenőcsöt (az egyben gomba és baktérium ölő is) és ezzel ragaszd le a köldököd. Elég naponta 1x cserélni. Fürdés előtt leveszed,utána visszaragasztod.
2014. jan. 21. 12:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszi szepen majd kiprobalom hatha jo lesz :)
2014. jan. 23. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!