Kíváncsi volnék, hogy azok a kismamák, akik kórházban vannak H1N1 miatt, milyen körülmények között élnek vajon? Bőrük színe?
Márpedig egy kismamának a 37, 8 C is veszélyes ha folyamatosan fennáll, nem a 40 fokos láz
bocs de ez egy baromság.
S honnan tudod,hogy nem csillapította hűtőfürdővel és egyéb hagyományos módon a lázát?
A hőemelkedés pedig nem láz... Tartós magas láz fennállása veszélyezteti a kisbabát, a magas láz fogalmát meg ha megkeresed látni fogod,hogy 38,5 és a fölötti lázat jelent.
ha az emberek még idejében orvoshoz fordulnának, sok szövődmény megelőzhető lenne, és itt a h1n1ben is.
sajnos nagyon sokan csak akkor mennek orvoshoz amikor már úgy igazán rosszul vannak. de olyankor már lehet késő. pl ez a kismama is, már akkor orvoshoz kellett volna mennie, amikor hőemelkedése volt. ugyanis terhes. a többiek is, akik csakúgy összeestek és meghaltak, és aztán "kiderítették" h h1n1, azoknak 100%, h volt vmi előzménye is a betegségüknek, csak az emberek nagyrésze szarik rá, mert dolgozni kell, mert különben nemlesz pénz, vagy esetleg még a szabadságot sem kapják meg h orvoshoz tudjanak venni, vagy eccerűen csak ebben a f@sza egészségügyi rendszerben senkinek sincsen kedvem fél napot az orvosi rendelőben tölteni, h aztán még betegebb legyen.
énsem vagyok a fáj a kisujjam, rohanjunk orvoshoz módszer híve, de pl ha terhes vagyok, vagy tudom h van vmilyen krónikus betegségem, akkor azért jobban odafigyelek magamra, és kell ugyan egypár óra szenvedés n rávegyem magam h ma nemmegyek be dolgozni, és lehet h kirúgnak ezmiatt, de akkoris orvoshoz kell mennem, mert terhes vagyok, és felelősséggel tartozom aziránt is, aki a hasamban növekszik.
Kedves utolsó, köszönöm én is ezt akartam mondani a hőemelkedéssel kacsolatban, lehet hogy rosszul fogalmaztam.... de attól még nem baromság mint ahogyan a kedves utánam író írta. tehát ha már 37,5 fölé meg foglalkozni kell vele, nem otthon csillapítgatni terhesen alternatív módszekekkel 2 napig a 40 fokos lázat. Terhes vagyok én is és a nőgyógyászom mondta, ha 37,5 fölé megy a lázam, azonnal hívjam és mondja hogy it kell tennem, addig nem kell vele foglalkozni. És kedves kritizáló már megbocsáss, de neki jobban hiszek mint neked.
A lényeg hogy bár egresszív lehet a H1n1, de ha bármit észreveszek magamon, azonnal rohanok terhesen az orvoshoz és egy órát sem vároknem 2 napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!