Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez H1n1 vagy tüdőgyulladás...

Ez H1n1 vagy tüdőgyulladás vagy most mi?

Figyelt kérdés
Péntek óta fáj a torkom, és folyik az orrom, azóta elmentem dokihoz ,azt mondta maradjak egy hétig otthon pihenjem ki, mert tüdőgyulladásom lehet.Mikor levegőt veszek sípol a tüdőm, köhögök, úgy hogy majdnem megfulladok, már nem folyik az orrom, de a váladék nem jön fel. Izomfájdalmaim vannak, fáj a tüdöm a sok köhögéstől és lázam is volt tnap este 38fok. A doktornő szerint nem h1n1..de akk miért nem vagyok jobban? Sumamed250mgot, Calcimuscot, és kanalas gyógyszereket kaptam, de eddig semmi hatás. Mit csináljak??
2009. dec. 2. 10:00
 1/6 anonim ***** válasza:

C vitamin!!4ezer mg egy nap!Fokhagyma, amennyit csak tudsz!Gargarizálj sós vízzel, ha van esetleg otthon orrcsöpp, akkor a csöpögtető részével csöpögtess az orrodba, füledbe is.

Nem tudom ebben az esetben jó e, de én mikor nagyon köhögtem, fájt a tüdőm, estére bekentem a mellkasom, hátam zsírral, tettem rá fóliát, így aludtam.

ezek mellett lehet még komplex vitamin, és tényleg fokhagyma!De ne csak ételbe tedd be, hanem reggel délben este egy-egy gerezdet nyelj le vízzel, mint az orvosságot!

Ha eszembe jut valami még írok, jobbulást:)

2009. dec. 2. 10:08
 2/6 Salx Narval ***** válasza:
Szerintem hívd fel telefonon és mond el, hogy nem javult az állapotod,a lázat is említsd meg.Biztos, hogy egy ilyen veszélyes járvány idején, körültekintőbbek az orvosok és valóban csak jól megfáztál.De, hogy megnyugtasd magad, beszélj vele.
2009. dec. 2. 10:17
 3/6 A kérdező kommentje:

C vitamint és étrendkiegészitőket szedek..

Am. a legnagyobb baj h sem aludni, sem semmit nem tudok csinálni, gyengének kábának érzem magam. Az orvos csak egy újabb gyógszert írna fel, az vagy hat vagy nem..

2009. dec. 2. 10:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. dec. 2. 10:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne parázz már,ez valszeg nem influenza főleg nem H1n1, mivel az magas 39 fok felleti lázzal és nagymértékű elesettséggel jár.Bár ez utóbbi nálad fennáll de ez inkább az ijedtség rovására írható amiért a média a felelős.Én jelenleg ugyanezekkel a tünetekkel küzdök csütörtök óta de csak tegnap mentem el betegállományba.Azóta csak fekszem szedem a gyógyszereket és ma érzem először hogy jobban vagyok.Tehát a felírt gyógyszerek szedése, sok fekvés, nyugalom és a H1n1 hisztéria hanyagolása.Ha vasárnap estig nem javulsz hétfőn menj vissza az orvoshoz,vagy ahogy ő mondta úgy cselekedj!Jobbulást!
2009. dec. 2. 10:56
 6/6 anonim ***** válasza:

A naturvitaminbolt-ban kapható napi egy kapszulás multivitaminból én napi 4-et vettem be, mikor ugyanezt tapasztaltam. Plusz elosztogatva 10e mg C-vitamint. (patikai vegytiszta aszkorbinsav a legjobb) plusz 4-5 kapszula (napi 2-es adagolású) calcium.

Ezek a lórúgás méretű vitaminadagok pár órán belül éreztették hatásukat.

Ja és elfelejtettem mondni, hogy el sem mentem levetkőzni és sóhajtani...

2009. dec. 2. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!