Ez H1n1 vagy tüdőgyulladás vagy most mi?
C vitamin!!4ezer mg egy nap!Fokhagyma, amennyit csak tudsz!Gargarizálj sós vízzel, ha van esetleg otthon orrcsöpp, akkor a csöpögtető részével csöpögtess az orrodba, füledbe is.
Nem tudom ebben az esetben jó e, de én mikor nagyon köhögtem, fájt a tüdőm, estére bekentem a mellkasom, hátam zsírral, tettem rá fóliát, így aludtam.
ezek mellett lehet még komplex vitamin, és tényleg fokhagyma!De ne csak ételbe tedd be, hanem reggel délben este egy-egy gerezdet nyelj le vízzel, mint az orvosságot!
Ha eszembe jut valami még írok, jobbulást:)
C vitamint és étrendkiegészitőket szedek..
Am. a legnagyobb baj h sem aludni, sem semmit nem tudok csinálni, gyengének kábának érzem magam. Az orvos csak egy újabb gyógszert írna fel, az vagy hat vagy nem..
A naturvitaminbolt-ban kapható napi egy kapszulás multivitaminból én napi 4-et vettem be, mikor ugyanezt tapasztaltam. Plusz elosztogatva 10e mg C-vitamint. (patikai vegytiszta aszkorbinsav a legjobb) plusz 4-5 kapszula (napi 2-es adagolású) calcium.
Ezek a lórúgás méretű vitaminadagok pár órán belül éreztették hatásukat.
Ja és elfelejtettem mondni, hogy el sem mentem levetkőzni és sóhajtani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!