Hova valósi az influenza 83 éves áldozata?
Figyelt kérdés
A nyolc megerősített esetből ketten Pest illetve Jász-Nagykun megyei, 1-1 fő Szabolcs, Heves, Csongrád, Komárom megyei lakosok voltak.
Az esetek kétharmadában a vírusfertőzés súlyos szövődménye, a vérzéses tüdőgyulladás bizonyult tragikusnak.
A valószínűsíthető esetek életkori megoszlása szerint a legfiatalabb 18 éves, a legidősebb pedig 83 éves.
[www.eum.hu]
2009. dec. 1. 20:12
1/2 anonim válasza:
nem tudom, de azt írták, hogy a Pécsi Egyetemi Klinikán ápolták
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, ezt megtaláltam egy weblapon. És azt is hogy a halálát hétfőn jelentették be (gondolom, ez nov. 30-at jelent).
A kérdéssel nem akarok vájkálni senki bánatában!
A kérdés számomra azért kérdés, mert az eddigi adatok akár az én hozzátartozómat is jelenthetik :(((
Természetesen: köszi a választ!
2009. dec. 1. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!