Lehet tüdőgulladás ha néha kicsit fáj a hátam, de nem voltam illetve vagyok beteg?
Figyelt kérdés
2009. nov. 30. 20:50
1/8 anonim válasza:
Köhögés és láz azért szokott társulni.Sok híreket hallgatsz?Én is:)
2/8 anonim válasza:
Tüdőgyulladás együttjár nagyon csúnya ,hurutos,mélyről jövő köhögéssel.Ha nem köhögsz akkor inkább sokat ülsz,vagy rossz a tartásod,gerincferdülésed van,stb ettől fájhat.
3/8 anonim válasza:
Már neked is az agyadra ment a h1n1(nem rossz értelemben jegyeztem meg)...nekem is hidd el...már produkálom a tüneteket....D
4/8 anonim válasza:
Nekem kezdődő tüdőgyulladásom van, lázam nincs de beszakad a mellkasom ill a hátam(állandóan és nem csak néha) és nagyon fulladok(főként este és éjszaka vizszintes helyzetben) és mélyről csúnyán köhögök.
Kicsi és néha fájdalom inkább hanyag tartás vagy fáradtság....
5/8 anonim válasza:
óóó szegényke....Mondd el kb 10-szer hogy nem vagy beteg és hidd is el.Na meg amikor háegyenegyalmát megy a tv-be kapcsolj el.
6/8 A kérdező kommentje:
:) Köszi a válaszokat! A végén még hipohonder leszek...
2009. dec. 1. 07:43
7/8 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók! KÉt napja fekszem itthon influenzával...
2009. dec. 4. 08:49
8/8 anonim válasza:
én is hipo lettem:S:S:S:S
ez a nyamvadt h1n1 miatt :S:S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!