Ha valaki Hiv fertőzött, milyenek az életkilátásai, meddig élhet és milyen minőségben?
Figyelt kérdés
2014. jan. 7. 08:09
1/7 anonim válasza:
MEgfelelö kezelés, gyógyszerek mellett igen sokáig, és teljesen átlagosan.
Egy ismerösnek 28 éve van HIV fertözése (hereto nö, vérátömlesztéssel kapta), a mai napig teljesen normálisan él, munkába jár, van párkapcsolata, gyógyszereket kell szedni (de nem kilószámra, pár tabletta naponta), ezen kivül más megszorítás nincs.
2/7 anonim válasza:
Akár 100 évig is élhet, ez alkati kérdése is, betegség előrehaladottságának kérdése is. Viszont sok mindenre oda kell figyelnie.
3/7 anonim válasza:
köszi szépen nagyon jol vagyok :)))
4/7 anonim válasza:
1-es válaszoló!
Van párkapcsolata a HIV-fertőzött ismerősödnek??? A másik tud róla? (Vagy ő is HIV-pozitív? :)
Jézusom...
5/7 anonim válasza:
Sziasztok
4-es
Miért jézusom?
Ha akarnak még gyerekük is lehet vagy már lehet van is!!!
Ettöl még komolyabb betegségek is vannak
6/7 anonim válasza:
Hát nem is tudom... HIV-pozitív párnak minek gyerek? Hogy az is HIV-pozitív legyen? Tudom, most azt mondod, hogy nem biztos, hogy örökli. De akkor is...
Jézusom...
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!