Aids es vagyok? Egy melegnatba voltam volt pár seb a labamon meg a kezemen es 1,5honappal kesobb folyt az orrom ment a hasam a torkom fajt a kormeim hullamosak lettek gombasak kérlek ne azt mondjatok hogy menjek el orvoshoz hanem hogy hány %
Ennek is több stádiuma van, nem halsz meg rögtön, csak egyre jobban kell figyelni magadra, egyre jobban kell vigyázni az egészségedre és esetleg egyre több a gyógyszer, a kezelés. De manapság már elég jól kordában lehet tartani általában, sokan élnek élhető életet ilyen betegséggel is. Még súlyos esetekben sem kell a halált várni, ha kap az ember kezelést, akkor még tervezgethet a jövőre vonatkozóan.
De már írtam mit csinálj, háziorvos + aids teszt. Ennél is számít az idő, ha esetleg baj van minél előbb kezelitek, annál jobbak az esélyeid.
De én továbbra sem igazán értelek, a múltkor nem azt mondtad, hogy szűz vagy? Persze, tudom el lehet kapni máshogyan is, de annyira sok minden volt már és annyi emberrel, hogy megalapozott a félelmed?
Vagy miért tartasz ennyire ettől a betegségtől? Még sok más is lehet a tünetek alapján, sőt az is lehet, hogy a tünetek nem függnek össze, csak mondjuk egy legyengült immunrendszer áll mögöttük. Azt okozhatja a stressz, a kevés alvás vagy a nem megfelelő étrend is akár.
De ne kérdezgess és szedj be mindent, hanem menj el a tesztre és a háziorvosodhoz, az fog biztos eredményt adni és csak akkor kapsz majd megfelelő kezelést. Vizsgálati eredmények nélkül tippelgetni és kitalálni, hogy mi segítene, nos annak nincs értelme.
csináltas hív tesztet ott legalább meg tudod hol áll immunrendszered
amugy én aidses voltam ....
....tisztába legyetek vele,egy átleg ember CD4 T-sejtek ( Ezek az immunrendszer egyik legfontosabb építőelemei )sejtek száma kb átlag 500-1500 körül van gyerekek és nőknek magasabb ha 200 alá csökken akkor van aids.
Gyógyszeres kezeléssel a CD4 sejtek száma emelkedik ezért egy átlag ember immunrendszerét is eléri.Ebböl következik a 34-es írásom.....
Meg nem gyógyulsz(tam)de,gyógyszeres kezelésel a CD4 sejtek száma emelkedett igy hát JÓVal 200 felett van sőtegy egészséges ember CD4 sejt számát is elérte...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!