Hogy tüntessem el a bárányhimlőt?
Tudod, a lelkiismeret van arra, hogy visszatartson minket attól, hogy másoknak szándékosan ártsunk. Némileg fejlettebb intelligencia esetében az ember azt is átlátja, hogy nem szép és okos dolog olyat csinálni, amit mástól sem szeretnénk. Én nem szeretnék elmenni egy buliba, ahol fertőző betegek buliznak, mert nem szeretnék megbetegedni. De ezért aztán én sem megyek betegen mások közé, hogy mást se hozzak olyan helyzetbe, amit nem szeretnék magamnak.
Meg tényleg: zavarna a tudat, ha megtudnám, hogy ott volt egy bulizó kismama, megfertőződött, és a baba megvakult/megnyomorodott, a kismama meg hónapokig szenvedett a szövődményekkel. Valahogy úgy érezném, hogy rosszat tettem...
Lassan mondom, hogy megértsd: nem csak iszonyú buta vagy, de mérhetetlenül felelőtlen, önző hülye is.
Szégyellnélek, ha én lennék az anyád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!