Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehet abból baj, ha fáj a...

Lehet abból baj, ha fáj a torkom és úgy oltanak be az új influenza ellen?

Figyelt kérdés
Azt mondják, csak egészséges embert oltanak, de mi van ha valakinek torokfájása van és nem mondja és beoltják? Lehet belőle baj? Nem ez a szándékom, csak kíváncsi vagyok, mert most kaptam volna oltást, de azt mondták ne oltassam addig be magam, mi bajom lehetett volna belőle?
2009. nov. 27. 11:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, lehet baj. Nem véletlen, hogy csak teljesen egészségeseket lehet oltani. Mindenképpen mondd meg az orvosnak!
2009. nov. 27. 13:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehetsz influenzás, lehet tüdőgyulladásod, vagy akár meg is halhatsz.
2009. nov. 27. 13:44
 3/4 anonim válasza:
Szerintem igen, mert az oltás gyengített vírust tartalmaz, ami megbetegíthet, ha a te immunrendszered is gyenge.
2009. nov. 27. 14:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Gondolom a doki előtte mgvizsgált??!!!!nekem is fájt a torkom de az orvos megvizsgált és azt mondta h nem lát semmi kórosat!Ilyen időben gyakran fáj az ember torka még ha en msi beteg!!!
2009. nov. 27. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!