Bőrgomba elmúlik majd?
Figyelt kérdés
Volt rajtam pár helyen nem annyira komoly bőrgomba, amire kaptam krémet,kezeltem is,és szépen elmúlt, de egy idő után, mikor már alig látszott megint előjött olyan formában, hogy a körvonala pirosodik ki. Ha továbbra is kenem, ez is elmúlik majd vagy menjek vissza az orvoshoz?
Valamint az egyik teljesen elmúlt, de a biztonság kedvéért annak a helyére is kenem néha a krémet. Előfordulhat hogy ez is visszajön vagy ami már nem látszik azt fölösleges kezelnem?
2013. dec. 24. 01:29
1/3 anonim válasza:
Bármikor újra kezdődhet. De ahol már nincs felesleges kenni. A bőrtünetek később múlnak el,mint maga a gombásodás. Mert a bőrnek regenerálódnia kell.
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor nem kell elmenni orvoshoz csak elég ha kenem tovább? Amúgy látszik hogy alakul,csak lassan.
2013. dec. 24. 10:48
3/3 anonim válasza:
Lassan. A gombákat nehéz kiirtani,türelem kell hozzá. De ha 7-10 nap kezelés után nem múlik,elképzelhető,hogy szisztémás (belsőleges)gyógyszer is kell majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!