Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha Epstein-Barr-vírusfertőzése...

Kavics17 kérdése:

Ha Epstein-Barr-vírusfertőzésem van akkor már nem is csókolózhatok többet? :D

Figyelt kérdés
Engem nagyon érdekelne, most voltam orvosnál és ő mondta hogy valószínűleg Epstein-Barr vírusfertőzésben szenvedek, ami állítása szerint csókolózással terjed és 1-2 hónap a lappangási ideje. Éppen most ért véget egy kapcsolatom ami kicsit több mint 2 hónapig tartott és azt mondták valószínű a lánytól kaptam el. és érdekelne hogy ha tényleg ez a betegségem akkor meddig tart? meg ha megcsókolok vkit ő is elkapja?

2013. dec. 16. 13:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, aztán ô is továbbadja valakinek, majd ô is és így tovább. A végén megfertôzöl mindenkit, mindenki zombivá változik és te leszel a világ ura.

Igazából nem tudom a választ, de ezt most jó volt leírni...

2013. dec. 17. 16:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Ő nem hangzik rosszul az tény....:D
2013. dec. 19. 12:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Amúgy ez is fura, hogy csókolózással terjed, mégis elkaptam, pedig eddig még nem volt senkim

Amúgy szerintem ezek után ugyan úgy csókolózhatsz, (sőt, azért remélem itt az eltelt évek alatt emiatt nem is hagytad ki :"D) hisz sok emberbe ott van ez a vírus, de nem mindenkinél produkál tünetet, vagyis csak hordozó

Mivel ez is egy herpeszvírus fajta, ennyi erővel minden ember mindig herpeszes lehetne vagy senki se érintkezne egymással :"D

(Ezt az alapján mondom, ahogy utána olvasgattam ezeknek, szóval nem biztos, hogy 100%-ba így van >.<)

2017. júl. 11. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!