Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kimutatták, hogy elkaptam a...

Kimutatták, hogy elkaptam a h1n1-et. Lazának számítok?

Figyelt kérdés
elsősorban lányok válaszát várom
2009. nov. 24. 18:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

megint az első (ez kimaradt): én a tirpák szót szlengként használom.

Na szóval kedves kérdező elég idióta vagy :D

2009. nov. 24. 19:05
 12/19 anonim ***** válasza:
igen, sőt ha aids es leszel vagy valamilyen komolyabb betegséged lesz akkor még menőbb leszel :D
2009. nov. 24. 19:07
 13/19 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet eldönteni 2 mondatból. Legnagyobb idegességemben is kiírhatom, hogy az a nap a legjobb az életemben. De ha nagyon kíváncsi vagy erre, emlékez vissza ara pillanatra, amikor megkaptad a jelentést.
2009. nov. 24. 20:19
 14/19 anonim ***** válasza:

Te hülye vagy? Szerinted pl. 20 évesen végstádiumú leukémiásnak lenni mennyire laza? Ha az lenne szeretnéd, hogy az legyél? Inkább tartsd be az orvosi utasításokat és kúráld magad, nehogy kialakuljon valami szövődmény te észlény!

22/L

2009. nov. 24. 21:13
 15/19 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Sikeresen bizonyítottad hogy még a sültkrumplinak is több IQ-ja van mint neked!
2009. nov. 24. 21:31
 16/19 anonim ***** válasza:

Nekem előtték a fél tököm Vietnámban, ez a májer, nem a disznónátha XD...

Amúgy irtó menő dolog lebetegedni, de nem baj, biztos nagy fiú vagy, így anyukád majd vesz 1 tábla csokit, hogy ilyen ügyes vagy :)

2009. nov. 24. 22:04
 17/19 anonim ***** válasza:

Csak hülye vagy meg béna...

14/L

2009. nov. 25. 13:48
 18/19 anonim ***** válasza:
szerintem ha a pszichiatriara mesz akkor leszel a legmenobb,mert rogton bent is fognak, es egyujjas kabit adnak rad:-D 21/L
2009. nov. 25. 15:31
 19/19 anonim válasza:

Igen most király vagy, ha rákos lennél akkor ódivatú, AIDSesnek meg már ciki lenni.

A south park nagy okosságokat terjeszt.

2009. nov. 25. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!