Miért vagyok hideg? Mit tudok csinálni?
Kb mindig hideg a kezem és néha még más testrészeim is,pl a lábam,lábfejem...Talán vérkeringési probléma?Vagy más a probléma?Netán valami komolyabb?Mit tehetek ellene?Találkozott már iylennel valaki?Hogyan oldotta meg?
Előre is köszönöm a segítő válaszokat!
17/l
El se olvastam még a magyarázatodat és rögtön gondoltam,h. vérkeringési problémád van..!Fizakailag úgy tudsz magadon segiteni,hogy sportolsz,esetleg kerékpározol,lelki oldalról megközelitve,meg azon kéne elgondolkodnod,hogy engeded-e a véredet szabadon áramoltatni?
engeded-e a szeretetet/szerelmet szabadon áramoltatni?
Milyen gyakran éled meg,hogy tetötől talpig szétáramlik benned az öröm?Egyébként a keleti kúturában a vér nemcsak a chi-t,energiát jelenti hanem az örömöt is..!
Háát igen,igazából mostanában nagy a nyomás...a vizsgák,az érettségi stb.
Szal nem könnyű.Talán lehet,hogy emiatt van....De ezen hogyan tudok segíteni?Mert ugye nem én határozom meg a lelki állapotomat...Van valami ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!